او تشريح کرد: ايجاد تلهکابين و مجتمعهاي بينراهي، توسعه راههاي ارتباطي و ساخت بيش از پنج هتل با استانداردهاي بالا بخشي از زيرساختها و امکانات رفاهي ايجاد شده در منطقه کليبر به شمار ميرود.
«محمدي» از کليبر و جنگلهاي ارسباران به عنوان مهمترين مناطق نمونه گردشگري استان ياد کرد و گفت: اين منطقه به دليل دارا بودن طبيعت بکر، آب و هواي مطبوع در تابستان، امکانات گردشگري و بسياري از مواهب بيشمار الهي از مهمترين مناطق براي حضور گردشگران به شمار ميرود.
دبير ستاد دايمي تسهيلات سفر استان نقش تبليغات و معرفي جاذبهها را در جذب گردشگر موثر و کليدي عنوان کرد و گفت: معرفي شايسته و مناسب توانمنديهاي منطقه نمونه گردشگري قلعه درهسي و شهرستان کليبر در برنامهريزي خانوادهها براي انتخاب محل سفر نقش مستقيم دارد.
«محمدي» تصريح کرد: بخش خصوصي طي سالهاي اخير به صورت جدي در ايجاد زيرساختها و امکانات رفاهي در مناطق نمونه گردشگري وارد شده است.
او با اشاره به جاذبههاي گردشگري شهرستان کليبر گفت: مناطق نمونه گردشگري قلعه درهسي، سواحل رود مرزي ارس، روستاي اسکانلو، متعلق در بخش آبشاحمد و جنگل هاي سرسبز ارسباران و منطقه گردشگري آينالو از جمله جاذبههاي گردشگري اين شهرستان محسوب ميشود.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجانشرقي يادآور شد: برخي از محصولات باغي نظير گردو و ميوه زغالاخته کليبر معروف بوده و ورنيبافي، جاجيمبافي و گليمبافي از هنرهايسنتي و صنايعدستي اين شهرستان محسوب ميشود.
«محمدي» با اشاره به برگزاري نخستين جشنواره زغالاخته تصريح کرد: جشنوارههاي مختلف غذايي و ميوه از ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان به منظور حمايت از فعالان و توليدکنندگان اين محصولات برگزار ميشود.
جشنواره يکروزه زغالاخته 23 شهريور در منطقه نمونه گردشگري قرهدرسي کليبر از سوي ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي برگزار شد.
/115
انتهای پیام/